Trainingen

Gedurende het jaar organiseer ik trainingen op basis van een bepaalde thematiek, waar individuen zich voor kunnen inschrijven. Dit doe ik meestal met een zakelijk partner en met een groepsgrootte van ongeveer tien personen om iedereen maximaal aandacht te kunnen geven.

Veel voorkomende thematieken zijn:

  • Vergroten van zelfvertrouwen
  • Verbindend leiderschap
  • Mannelijk leiderschap
  • Eigen veiligheid – grenzen

De training gaat gepaard met een persoonlijke intake en aan het einde van het traject een persoonlijke outtake. Dit om samen een helder contact en contract te maken, zodat we optimaal kunnen werken aan jouw ontwikkeling. Daarnaast vind ik het belangrijk om het traject goed af te ronden met een terugblik en vooruitblik op jouw toekomst.

De trainingen ontwikkel ik per groep op maat. Een training bestaat meestal uit drie blokken verdeeld over twee dagen, of de training omvat zes tot acht losse dagen. De ervaring leert dat we op de eerste dag gezamenlijk de vervolgdata afstemmen.

Momenteel geef ik de training Zelfvertrouwen door zelfinzicht bij het Han Fortmann Centrum te Nijmegen, waarbij ik ben aangesloten (Training Zelfvertrouwen). 

Daarnaast is er aanbod op Mannelijk Leiderschap in samenwerking met mijn zakelijk partner Chris Stegemann bij Transparant te Werkhoven (Leiderschapstraining).

Nieuw trainingsaanbod vind je op deze website. Voor meer informatie kun je me altijd een bericht sturen. Zie het kopje ‘Contact’.